Wat we doen

Bij Keep on Gaming zorgen we ervoor dat gamen voor iedereen mogelijk is, ongeacht wat je beperking is. Dat bereiken we via de volgende 3 aspecten:

Wie zijn wij

Wij zijn Ties (kinderfysiotherapeut in de revalidatie) en Simon (technicus en developer) en werken nu al een aantal jaren samen op het gebied van aangepast gamen.

Ties is expert op het gebied van Aangepast Gamen in Nederland en België en één van de oprichters van Keep on Gaming. Naast kinderfysiotherapeut bij Revalidatiecentrum Klimmendaal is Ties ook vanaf het begin betrokken bij de oprichting van het Tech Advies Team. Dit Tech Advies Team heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de nieuwste technologische hulpmiddelen in de revalidatiezorg waaronder het inzetten van aangepaste gameapparatuur. Ties geeft scholing en advies aan andere zorgprofessionals op het gebied van Aangepast Gamen zodat zoveel mogelijk hulpvragen door heel Nederland opgepakt kunnen worden.

Simon is één van de oprichters van Keep on Gaming en houdt zich al vanaf het begin bezig met de ontwikkeling van aangepaste gameapparatuur. Hij begon met het maken van aangepaste controllers voor zijn vrienden en gebruikt zijn kennis nu graag om iedereen in Nederland en België te kunnen helpen. Simon kijkt niet naar de beperkingen maar naar de mogelijkheden van mensen en zorgt ervoor dat deze mogelijkheden kunnen worden ingezet voor het gamen.

Ties

Simon

Wat willen we bereiken

  • Iedereen die wil gamen, kan gamen

  • Dat gamen voor iedereen betaalbaar en toegangelijk wordt.

  • Een verbinding vormen tussen makers en gebruikers

Het beschikbaar stellen van aangepaste game-apparatuur

Gelukkig is er tegenwoordig al heel veel aangepaste gameappratuur beschikbaar. Grote partijen als Microsoft, Sony en Logitech hebben aangepaste apparatuur op de markt gebracht, maar ook kleine partijen maken goede aangepaste gameapparatuur. Toch is het voor veel gameliefhebbers met een beperking vaak lastig te achterhalen waar zij terecht kunnen voor aangepast gameapparatuur of moet dit voor veel geld uit andere landen worden geïmporteerd. Met onze webshop willen we al deze gameapparatuur overzichtelijk en betaalbaar beschikbaar stellen en daarnaast ook onze persoonlijke en op maat gemaakte service aanbieden.

Het beschikbaar stellen van kennis over aangepast gamen

Heel veel problemen zijn tegenwoordig al relatief makkelijk op te lossen met de al beschikbare apparatuur. Daarnaast zijn wij steeds weer op zoek naar andere oplossingen voor nieuwe uitdagingen en daarbij willen wij graag onze opgedane kennis makkelijk en overzichtelijk met iedereen delen. Daarom delen wij blauwdrukken van 3D prints, handleidingen, instructiefilmpjes en andere inspirerende voorbeelden. Deze zijn allemaal gemakkelijk terug te vinden in onze open source bibliotheek.

Het beschikbaar stellen van ons netwerk

Inmiddels hebben wij een heel netwerk om ons heen verzameld van technische mensen die mee kunnen denken in het vinden van passende oplossingen die momenteel nog niet bestaan. Mocht je dus een vraag hebben over (aangepast) gamen, dan kunnen wij je koppelen aan één van onze experts. Ben jij juist iemand die een geniale oplossing heeft bedacht voor iemand en denk je dat dit voor meer mensen bruikbaar kan zijn? Dan kunnen wij zorgen dat meer mensen van jouw oplossing kunnen profiteren. In onze community koppelen wij mensen met een specifieke hulpvraag aan mensen met specifieke vaardigheden, om samen tot een passende oplossing te kunnen komen.

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? We helpen je graag.

Neem contact met ons op!
© 2024 Keep on Gaming All Rights Reserved