Nu beschikbaar: De 'DINO' Wheelchair Gaming Adapter

Shop 26 Sep 2023
Foto: Rolstoeljoystick met de DINO Gaming Adapter
Tijdens de zoektocht naar de ideale game-opstelling, merkten we dat het niet mogelijk was om de rolstoeljoystick van de elektrische rolstoel te gebruiken bij het gamen, terwijl dit voor veel rolstoelgebruikers wel de meest ideale oplossing was. Om deze reden hebben wij de DINO Wheelchair Gaming Adapter ontwikkeld. Hiermee is het wél mogelijk om te gamen met je eigen rolstoelbediening.

Met deze recent ontwikkelde adapter is het mogelijk om je eigen elektrische rolstoel in te zetten als controller. Hierdoor wordt het voor iedereen die in een elektrische rolstoel zit mogelijk om te gamen. Gebruik je eigen rolstoelbediening om een F1 auto te besturen of vlieg de wereld rond met Microsoft Flight Simulator. Open hele nieuwe werelden met de vertrouwde bediening van je eigen elektrische rolstoel!
De DINO Wheelchair Gaming Adapter is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met RNET rolstoelen. Gebruikers kunnen eenvoudig schakelen tussen het bedienen van hun rolstoel en het spelen van hun favoriete games. Hierdoor kunnen een heleboel mensen voor wie gamen voorheen niet (meer) toegankelijk was toch gamen.

Met de DINO Wheelchair Gaming Adapter is het mogelijk om de rolstoelbediening aan te sluiten op bijvoorbeeld een Xbox Adaptive Controller. Het is dus ook nog steeds mogelijk om extra knoppen of joysticks toe te voegen, afhankelijk van de wensen en de mogelijkheden van de gamer.
Momenteel wordt de DINO bijvoorbeeld gebruikt door gamers met een spierziekte die alleen nog de mogelijkheid hebben om hun eigen rolstoeljoystick te bedienen en door gamers met CP die te veel kracht uitoefenen op reguliere joysticks waardoor deze geen lange levensduur hebben.

Mocht je meer informatie willen over de DINO Wheelchair Gaming Adapter, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Daarnaast is het voor particulieren en professionals ook mogelijk om een demonstratie aan te vragen van het gebruik van de adapter.

Bram: “Ik ben heel blij met dit initiatief, want ik dacht dat ik niet meer kon gamen!”

Nieuws

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? We helpen je graag.

Neem contact met ons op!
© 2024 Keep on Gaming All Rights Reserved