HiPerks Accessibility Tournament

Community 26 Sep 2023
Foto: Toeschouwers Hiperks toernooi
Zeven verschillende teams waarvan minimaal één teamlid met aangepaste apparatuur moest gamen, namen het op 20 mei tegen elkaar op in 2v2 Rocket League bij de eerste editie van het Rocket League HiPerks Accessibility Tournament in Dynamo Eindhoven. De finale werd na een spannende strijd tussen CARNED boys en FC SMA gewonnen door team FC SMA.

Met een sterk bezet veld was het eerste Rocket League HiPerks Accessibility Tournament een groot succes. Op een inspirerende locatie in de E-sportsruimte van Dynamo in Eindhoven speelden zowel Belgische als Nederlandse gamers tegen elkaar om de eerste prijs.
Dit toernooi onderscheidde zich door het feit dat minimaal één teamlid van elk team speelde met aangepaste game-apparatuur. Het evenement bracht niet alleen het plezier van competitief gamen naar voren, maar benadrukte ook het belang van inclusie en toegankelijkheid in de E-sports community.

De finale van het toernooi, met deskundig commentaar verzorgd door mede-eigenaar en professioneel commentator van Rocket Benelux Pieter Boermans, bood een spannende strijd tussen twee sterke teams: de "CARNED boys" en "FC SMA".

Na een gelijk opgaande wedstrijd, kwam team FC SMA uiteindelijk als winnaar uit de bus. Zij werden dus ook gehuldigd als de eerste winnaars van het HiPerks Accessibility Tournament.
Wij zijn wij trots op het feit dat beide finalisten speelden met aangepaste game-apparatuur verzorgd door Keep On Gaming.

Bron: https://hiperks.com/blog/hiperks-accessibility-tournament-20-mei-afgerond

Bram: “Ik ben heel blij met dit initiatief, want ik dacht dat ik niet meer kon gamen!”

Nieuws

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen doen? We helpen je graag.

Neem contact met ons op!
© 2024 Keep on Gaming All Rights Reserved